Et annet søk og flagging eksempel

FamilySearch har  nå indekserte bilder av Georgia dødsattest fra 1928-1938 . De dødsattester for 1914-1927 har vært på nett i ganske lang tid, men nå har jeg ti nye år med sertifikater for å spille med.

Først må jeg søke etter alle som døde i Georgia-staten mellom 1928 og 1938.

Og her er søkelisten min. Jeg har 28 personer i filen min som passer til kriteriene.

Og her er søkelisten min. Jeg har 28 personer i filen min som passer til kriteriene.

Nå vil jeg vise deg hvordan jeg blar gjennom folk.

På bunnen hvis du klikker på I: 5-kvadratet, kan du endre koden du vil bruke. Jeg: står for Individual. Du vil også se M: som er for ekteskapsetiketter. Jeg har den satt til Individual Tag 5. Nå kan jeg bruke venstre og høyre piltastene til å navigere gjennom listen over merkede personer som er merket på Tag 5. Caroline Cornelia (Farmer) Dismuke er først på listen. Jeg har ikke noe problem med å finne henne i dødsattestdatabasen. Her er indeksoppføringen

Og her er hennes egentlige dødsattest.

Så hva gjør jeg nå?

1) Jeg laster ned og lagrer dokumentet til harddisken min. 
2) Jeg vedlegger dette dødsattesten til Carolines dødsfelt og legger til en bildetekst og dato. 
3) Jeg lager en kildehenvisning for dette dokumentet på Kildeutklippstavlen. 
4) Jeg trekker ut alle dataene fra dette dokumentet, legger til informasjonen i filen min, og kilden deretter alt jeg la til. 
5) Jeg tar ut Caroline fra tag 5. 
6) Jeg klikker på høyre pil og går til neste person.